L'empresa

CONSTRUCCIONES BRUNO RABAL neix amb la missió de crear valor i sostenibilitat econòmica, social i mediambiental. Sempre respectant i mantenint l'esperit d'empresa familiar amb el qual vam créixer i de tracte directe amb els nostres clients i col·laboradors, ells són el nostre millor aval.

Les nostres actuacions es dirigeixen clarament en el camp de l'edificació residencial, tant en habitatge social com a alt standing i no residencial, com edificacions industrials, hotels, oficines i centres escolars, manteniment i rehabilitació.

La nostra missió i objectius es basen en una gestió eficient i en enfortir llaços duradors amb els clients a través de la relació i capacitat empresarial.

Evolucionar ha estat possible gràcies a la importància que es concedeix als recursos propis, tant humans, com tècnics i materials, mantenint dia a dia la formació, implicació i motivació del nostre personal, actiu principal de la nostra estructura empresarial.

Millorar en els processos constructius és imprescindible per al nostre compromís envers el medi ambient, el que ens obliga a un alt nivell d'exigència, col·laboració i organització amb els nostres proveïdors, entitats col·laboradores, personal humà i els nostres propis clients.